2012. november 20., kedd

Music, Music and Music

Valahogy nyomokat kell hagyni, hogy köteni tudjam a zenei ízlésem alakulását. Azt már tisztán látom, hogy szinte teljesen visszatértem az elektronikus zenéhez. Azon belül pedig a lassabb fajta prüttyögés az, amit legszívesebben hallgatok - ha éppen kifogytam a hangoskönyvekből. Következzék tehát egy újabb csokor ajánlat.


Photek

A Photek nevű egyszemélyes társulatra a minap leltem rá, pedig a Tron Reconfigured albumon már rég ott csüngedez a neve. Alább az Aviator című dala látható hallható, de ugyanennyire merem ajánlani a Signalst is.




Tha Trickaz

Szerencsére a Trickaz se csak az egy-számos-siker, bár nem is az, akitől minden jöhet bármikor. Az alábbi Vietnamists igen jó, de a Baker Shop és a Robbery Song is hasonlóképp teljesít.



Opiuo

Az egymássalhangzós ausztrál DJ alig két hónapja itt járt Nashvilleben. Az előadása persze késett, mert lerobbant a kocsija, de ez az alábbi Robo Booty darab élményét aligha befolyásolja. Opiuonak szintén van még pár egészen ütős száma, érdemes körül nézni nála.



Koan Sounds

Fentebb mindenki olyan termékeny, de azért léteznek egyszámos hősök is. A Koan Sounds Funk Blastere erre egy ékes példa:



Spoonbill

Nos, Spoonbill valahogy az egyediségre törekszik. A legjobb száma is elszállós, de alapvetően nem rossz.



Az esetlegesen felmerülő zenei ajánlatokat várom a kommentekbe.

Nincsenek megjegyzések: