2010. augusztus 24., kedd

Washer and Dryer

Ez viszonylag simán ment, leszámítva az autószerzést. A történet ott kezdődik, hogy az új helyen nem járt a lakáshoz mosó és/vagy szárítógép, viszont az apartmankomplexumhoz tartozik néhány érmés mosógép. Ezekből szombaton lett végképp elegem, miután csak három autófordulóval sikerült egy egyszerű mosást letudnom. A reakció? Craigslistre fel, az első épkézláb hirdetésre e-mail, a telefonszám alapján gyors alkudozás és időpontegyeztetés. Ezután már csak egy truckot kellett szerezni, no meg némi készpénzt. A Vanderbiltes erőforrásokat sajnos nem sikerült mozgósítani, így a szállítóeszközt majdnem az Enterprise-tól béreltem. Szerencsére azonban Daniel ismét kisegített, és az aranyszínű mindenesével végül elhoztuk a mosó- és szárítógépeket Ashland City csúcsáról.

Balról a szárító- (nagy és könnyű), jobbról a mosógép (kisebb és nehéz)

A készülékek 1-2 évesek, és a helyi szokásnak megfelelően irdatlanul nagyok. A lakásban tervezett helyre azért némi küzdés árán mindkettő befért, azonban az ajtónak már nem maradt hely. Sebaj, a mosógép problémája ezennel megoldva, mindössze szumma $300-ból. Ez egyelőre teljesen jó biznisznek tűnik, remélem ez sokáig így is marad.

7 megjegyzés:

dawe írta...

Van rajta kettes program?

bAtu írta...

Itt nem így hívják, de van rajta.

bAtu írta...

Apropó, hívás. Láttam kerestél. A következő két-három nap még picit sűrű, de utána megpróbállak visszahívni.

Zoli írta...

A jó öreg passzív (értsd teregető) szárító Amerikában már ciki? :)

bAtu írta...

Az hagyjan, a lakopark kulon kikototte, hogy a teraszon teregetni tilos - rontja az osszkepet. Mellesleg eleg nagy a paratartalom ahhoz, hogy a szarito hasznalata indokolt legyen... Ja, es praktikus is!

Ficzere írta...

kicsit késve, de olvasom a blogokat :)
nekem rengeteg ruhám matricáján rajta van, hogy szárítani nem szabad, ez csak errefelé van így, vagy odakint is ráteszik a placsnit aztán mindenki leszarja

bAtu írta...

Nem tudom, hogy van-e rajtuk ilyen placsni. Ebből is gondolom, hogy itt mindenki les*arja.