2010. március 25., csütörtök

Put In Jail

A múltkor már volt egy szoftveres halál közeli élményem, most van egy még valóságosabb. A telefonom ismét megadta magát, de ezúttal nem sikerült visszaállítanom. Lévén, hogy nincs meg az SHSH aláírásom a 3.1.2 firmwarehez, csak a gyári Apple frissítés tudnám használni, hogy újraélesszem a gépet, vagy... És akkor itt jön az alábbi klipp, amit már csak az aktuálslágerek miatt is ajánlok mindenkinek:



Persze a hardveres buherálás helyett inkább eladom a telefont valaki olyannak, akinek jó az AT&T szolgáltató és kibírja T-mobile nélkül.

6 megjegyzés:

Örs írta...

kérlek részletezd hogy mi a pöcs is van? mer nemfogom
mondjuk hogy azt fogom hogy lehalt a teló, de miért/hogy annyira hogy el kell adni?

bAtu írta...

Jailbreak és unlock jelenleg csak a 3.1.2 verzióhoz van, ezek pedig szükségesek ahhoz, hogy T-mobile kártyával használd a telefont.

Az Apple most már csak 3.1.3-at enged letölteni, amihez már nincs ilyen törés. Ha ezt letöltöm az Apple oldaláról és ezzel restore-olom a telefont, olyan, mintha új lenne, csak éppen nem tudom a jelenlegi SIM kártyámmal használni.

Ezért feltettem egy hirdetést craigslistre, egy pofátlan árcéduláva. Ha valaki elviszi az iPhonet, az árából rendelek egy Nexust.

Matyi írta...

pedig sztem király a csávó:) én kérnék egy smilet beleégetni aképernyóbe:) sajnaloma telefonod

bAtu írta...

Mindenképp vicces a fehér köpeny.

Örs írta...

Igazából meguntad, mi?
nem mondod hogy netszerte nem megtalálható a törhető fw?!

és nem mondod hogy 4-500 dolcsiér dobtad föl...

bAtu írta...

Lehet.

Ahhoz, amire vissza tudom most állítani, jelenleg nincs törés.

$465-ért.