2009. február 1., vasárnap

"You May Get Wet"

Ez a felirat fogadott bennünket, amikor a ma délutáni tanulás után Robival bevetettük magunkat a nashville-i éjszakába. Na, de hogy is történt ez, avagy kezdem az elején.

Eleinte konkrét úticél nélkül elindultunk a belváros felé, hogy igyunk egy sört, elvégre ott nem nehéz egy bárt találni. A gépjárművünket tisztes távolságra -, mintegy 5 utcányira letámasztottuk -, mivel nem volt kedvünk se ~$10-$15 parkolási díjat fizetni, se ugyanennyi percet kóvályogni teljesen értelmetlenül. Nagyjából a Sommet Center mellett parkoltunk le, ahol feltűnően nagy volt a tömeg és vagy 10 eighten-wheelert is pihent. Az ott kolbászoló emberek szinte mind sötét öltözetet viseltek és úgy tűnt, hogy épp távozóban vannak. A fene se tudja, milyen rendezvényről jöhettek, de valami biztos volt.

Tehát, miután átverekedtük magunkat ezen a tömegen, felvetettem az öteltet, hogy nézzük meg a Hooters nashville-i képviseletét. El is slattyogtunk a Church és a 2nd utca sarkára, ahol a bejárati ajtónál megtorpanba, egy szemvillanás alatt fel is mértem a helyzetet: az itteni felszolgálók azért nem annyira tip-topok, mint az atlantaiak. Így tehát módosítottam a tervet arra, hogy elindulunk vissza a Broadway felé, és az első szimpatkus bárra lecsapunk. Így esett a választás a Coyote Ugly nevű helyre. Ez egy olyan hely, ahol a válságot leszámítva, mindenfélét érzett az ember.

"Sexual harrasment in this area will not be reported. However, it will be "graded".


A bár a hangulatát illetőleg 99% ugyanaz volt, mint a film. Hosszú bárpult, melyen konstans táncoltak a nők. Mind a személyzet, mind a vendégek. Értelmes, táncolható zenék. Produkció minden 5. percben. Folyamatos body shot italkimérés. Főnökasszony és kidobófiú 1:1 a filmből. "Kellemes", otthon megszokott cigiszag. Ezek mind-mind megvoltak. Ami külön érdekesség volt, hogy az átlagkorosztály mintegy 15 évvel felettem volt, de senki nem szégyellett felugrani a pultra, hogy táncoljon egyet. Aki nők felugrottak azok mintegy fele igen jól nézett ki, és tipikusan elég jól is táncoltak. Ez egy kellemes élmény volt, mondhatnám így elviselhető(bb) az itteni lét.

És akkor egy gyors összefoglalás, számadás.

Pontszám: 8/10. Ezt elég szigorúan veszem. Itt még ~1 pontot kaphattak volna, ha a sört ingyen adják, nincs beugró, és mondjuk csak a 80 kg alatti nőket engedik fel a pultra (no offense). 10 pontot nem valószínű, hogy bármi is kapni fog.

Pros:

  • hangulat
  • nők
  • zene
  • átlagos sörár

Cons:

  • körülményes a parkolás downtown környékén
  • $5 beugró (átlagos)

Update:

A body-shot

$20 egy shot, ami ~2cl Tequilát jelent. Ehhez tartozik egy nagyjából fél perces, egy perces műsor:

  1. Bekonferálják az eseményt a mic segítségével
  2. Kérnek egy bőrszíjat a közönségtől.*
  3. A jelöltet ráhajtják a pultra, rálépnek a vállára, majd rávernek néhányat a hátára. A verés hangerejét a közönség üdvrivallgásának hangereje szabályozza.*
  4. Az egyik pulton táncoló csaj lefekszik a pultra. Arra nem jöttem rá, hogy milyen algoritmus szerint választják ki a korrekt egyedet, de gyanítom, hogy igény szerint választható.
  5. Odamegy egy másik nő, picit műsoroznak (értsd: vonaglanak).
  6. A fekvő köldökére helyezik a pohár italt. Igen, poharastul. :(
  7. Megjáratják a citromot mindenfelé.
  8. A jelentkező fejét ráhajtják az italra és megitatják vele.
  9. Citromot adnak és/vagy facsarnak a delikvens szájába. Mondjuk ezt nem akárhogy.

*A 2. és 3. pont opcionálisnak tűnt, vagyis csak kb. 11 után vezették be.

Még azt nem sikerült kiderítenem, hogy a mostani nagy tömeg az AC/DC "túristáknak" volt-e betudható, vagy minden hétvégén ennyien vannak. Kézbe veszem az ügyet és kiderítem.

5 megjegyzés:

Örs írta...

és toltál body shotot? vagy hogy megy ez?

Matyi írta...

JA én is csatlakozom Örshöz beállok a sorba, hog yfejet hajthassak, egy értelmes nagyon jónak hangzó party hely igényes életteli meglátogatásának története előtt. Honnan ittál, és mit?:)

bAtu írta...

ÖÖÖ-ööö. Én csak sört szopogattam egész este. Kéretik nem leírni engem.

Updateltem a postot egy rövid leírással.

Zoli írta...

Nah, bepótoltam a lemaradásomat a postolvasások terén!
Kinti lányokról mindig jó látni képeket, és ezt hiányoltam ebből az írásból :P
Tényleg, vannak egyetemi bulik arrafelé? Biztos van ott is gtk, külker, orvosi vagy jogi kar, kiknek egyedei között el lehetne merülni :)

bAtu írta...

Tegnap egy rakás GTK-s volt a buliban. Az összes kuberosnak ez a felirat szerepelt a pólóján.