2009. január 27., kedd

Having a Beer in Atlanta (or Two)

Well... it... all... started... with... this... condom... factory...

Ha nem is az óvszergyáttal, de az egész azzal az ötlettel indult, hogy igyunk egy sört. Persze hol máshol, mint Atlantában. Tehát a hétvégén két kollégával legurultunk Georgia állam fővárosába. Beszélgettünk egy jót két otthonról jött kollégával, majd beugrottunk a Hootersbe egy sörre. A "Soon to be relatively famous Hootersbe". És akkor bemutatnám a pincérnőt:


A pincérnővel sok gond ugye nem volt, mosolygott, mint a tejbe tök. Azaz egy mégis, a 3. kör után elkezdett random/miller sört hozni, akármit kértünk. Ezzel a többiektől ki is érdemelte a nulla borravalót. Én egy picit azért hagytam.

Szokták volt mondani, hogy kicsi a világ. Ez nyilván nem igaz, de azért ehhez a kocsmatúrához hozzátartozik, hogy Atlantában sikerült összefutnom valakivel Badacsonytomajról, aki ismeri Bíró Gyuszit (Balatonudvari).

A sörözés után még összefutottunk egy fura alakkal (mindenki eldöntheti, melyik a fura alak), majd egy darabig kóstattunk egy másik szórakozóhely után. Végül a hotel bárjában kötöttünk ki.

Másnapra terveztünk még egy kisebb-nagyobb városszemlét, de ez elég rövidre sikerült. Az előre eltervezett programból csak a Coca-Cola és a CNN HQ meglátogatása jött össze - utóbbi csak kívülről. De, teljesen véletlenül belebotlottunk a Georgia Tech Campusába. Itt olyan kép fogadott, amivel a Vandy környékén még nem találkoztam:


Geogia Tech, The Way I Like It

Na majd egyszer talán a Vandyn is. A Campus maga egyébként úgy nézett ki, mint valami barátságosabb fajta gyártelep, hasonló stílusban épült lakóházakkal. Arra az elhatározásra jutottam, hogy ha egy adott városban van valami híresebb egytem, mindenképp megnézem azt. Meg, ha valami egyszerűbbrő van szó, azt is.

Az albumot még egyszer ajánlom megtekintésre, van benne pár egészen jól sikerült kép.



5 megjegyzés:

Matyi írta...

Kellemes hétvégének hangzik! Sok iylet kívánok még!! Csak hogy jókat olvashassak :)

Örs írta...

Télleg, ott a Vanderbilten nem mész fejjel lefelé sörtivós fratpartykra?
Van ott Greek system? Vagy az mindenhol?

Örs írta...

A 65 és 66os képen milyen épület van? Mintha vmi hires fotós téma lenne, bár lehet csak hasonlit.

bAtu írta...

GreekABC úgy vettem észre, hogy mindenhol van. Viszont az itteniek kevésbé tűnnek partiarcnak.

bAtu írta...

A 65-66 egy szimpla Mariott hotel belülről. A környező épületek mellett elég törpének számít (~fele, mint a szomszédos).