2010. február 20., szombat

Bacon, Mudboots and The Package

Kezemben egy oldal zsírszalonnával, egy pár sötétzöld gumicsizmával és egy vadonatúj PS3-mal épp az apartmanunk lépcsőjén baktattam felfelé hajnali egy táján, amikor a hátam mögött egy gyengéd ázsiai női hang tudtomra adta, hogy egy autó épp tolat. Ebből egy dolgot kell csak leszűrni:

Prankek* márpedig voltak, (elékészülőben) vannak és lesznek.

Kíváncsi vagyok, ez hogy fog elsülni.

*jószándékú szivatások

Update:

3 megjegyzés:

Örs írta...

Mi hogy fog elsülni?
Ja és mi a sztori a PS3al, vettetek?

Matyi írta...

tehát hazavittek és valami van a ps3-assal :) így a hétvégéd is eldölt gondolom. Ja meg hogy hajnali 1 akkor még a fejed is fájhatott másnap.

bAtu írta...

Röviden Péter vett egy házat kint a város szélén. Olyannyira kint, hogy ezzel már jóideje szivatjuk. Időnként megkérjük, hogy szálljon be a benzinköltségbe, ha kimegyünk hozzá látogatóba és hasonlók.

Ugyanez a Péter a tegnapi beköltözés alkalmával vett egy PS3-at is Amazonról. Ezzel kapcsolatban minket kért meg, hogy vigyük el hozzá, mert a céghez rendelte és nem tudott érte bejönni.

Kb. innen jött az alapötlet, hogy Federal Crime-ot elkövetve felbontsuk a csomagját és néhány szimbolikus paraszt-kelléket csomagoljunk a PS3 mellé, úgy mint egy oldal szalonnát, egy bicskát és egy pár gumicsizmát.

Időközben rájöttem, hogy ez így elmesélve/bloggolva nem üt annyira, de azért úgy tűnik sikerült egy kellemes meglepetést okozni tegnap.

Mellesleg az a csizma tényleg jó. Egy lehet, hogy nekem is kéne.