2008. november 18., kedd

November Parties


A hétvégéhez két buli is kapcsolódik. A költségek szempontjából az alábbi két partiról lehet megemlékezni.

The expensive party

A drágább buli laser tagginggel indult. Ezt a GRE vizsga elhúzódása és az autóm nehézkesebb beindítása miatt nyilván lekéstem. Csak az utána következő ünneplésre értem oda. Az autót (Tihaméré) le is parkoltuk a belvárosi szórakozóhelytől nem messze, aztán neki is álltunk sörözni. No meg beszélgetni és biliárdozni. Az események Laciéknál és a hozzájuk közel eső szórakozóhelyen folytatódtak. Lightos volt a dolog, viszonylag hamar vége lett.

A buli után a kocsit is viszonylag könnyen visszaszerezték Tihamérék, mert kiderült, hogy egy TAXI várakozóhelyére parkoltunk, ahol időközben egy hatalmas buszra cserélték a járművünket. Nem volt olcsó mulatság, itt nem érdemes szórakozni vele. (Továbbá ez ellen itt a kib*#@tt vészvillogó sem véd.)


Tihamér szerzi vissza az autót

The cheap party

A vasárnap parti lényegesen alacsonyabb költségvetésű volt: Quantum of Solace az egyki közeli moziban, aztán sörözés a Greenhouse Barban Jannal és a barátnőjével. Laza party volt ez is, de ők mindig jó társaság, úgy hogy panaszra nincs okom. A film ugyanakkor felejthető: rázott (nem kevert) story és szintén rángatott kamera jellemzi.


Greenhouse bar, belül tényleg üvegház


A magyar, a lengyel és a spanyol

Nincsenek megjegyzések: