2009. május 31., vasárnap

29, 21 and 11

A tennessee-i Knoxville, nincs innen messze. Számomra elsősorban arról híres, hogy ebben a városban született Quentin Jerome Tarantino. Most azonban már okból került be a hírekbe:

Összesen 11 anyától van 21 gyereke egy 29 éves amerikainak. A rekord azután vált hírré, hogy a férfit a hatóság bíróság elé citálta, mert nem fizeti rendesen a tartásdíjat. Ami nem csoda: minimálbérből tengődik, és bár a hatóság közölte, hogy a fél fizetését visszatartja tartásdíjnak, ez heti 1 dollárnál - 220 forintnál - nem jelent többet gyerekenként.

Utódai életkora a párhónapostól a 11 évesig terjed. Az apa Tennessee államban, Knoxville városában él. Nem lehet túl népszerű, mert a helyi lakosok közül sokan kasztrálását tartanák a legjobb megoldásnak.

A szapora apuka tévében is szerepelt már, ahol elmondta, hogy mindegyik gyermekének tudja a nevét és az életkorát. Hozzátette, hogy nem tervez többet.

Forrás: index.hu


4 megjegyzés:

Matyi írta...

ÁÁÁÁÁÁÁ nem akarok etnikai kérdéseklbe bonyolódni.

bAtu írta...

Ne is! Vagy otthoni példával akartál jönni?

Matyi írta...

persze persze. Semmi rossz mályúság. Csak opén kaart lenni. Meg vicces az egész story. A lényege valójábana kihasznált nők élete, és milyen buták is ők.

bAtu írta...

Buták. :P

A máj pontos jé, még Örs is azzal írná.